"OH HIM? WE´RE JUST FRIENDS"

heej sitter här å lyssnar på Eminem messar med malin,har nyss plattat håret och tagit på mig,ska sminka mig osv snart tänkte jag. jag ska in till stan vid 11 å dra till hööks med malin sen ska vi iväg till hennes stall :)
efter det OM det inte är för sent så ska jag till mitt stall och rida:)
jag kan fortfarande inte fatta han just skrev den texten till mig,jag är fortfarande chockad,men vad ska man säga+,han är världens bästa!

"never gonna say goodbye"

heeej sitter en glad tjej,har varit hos mindy å imorgon är jag ledig!
idag när jag vaknade fick jag en chock,det var nämligen så att jag la ut en bild på mindy om att jag inte tänker ge upp. och min bästa killkompis lägger in en komentar " never gonna give you up,never gonna let you down,never gonna run around and desert you,never gonna say goodbye,never gonna tell a lie and hurt you."
jag vet inte riktigt vad jag känner men jag är glad. att jag har en sån fantastisk vän,han finns alltid där,hon han verkar inte vilja lämna mig heller,jag älskar att han alltid finns där.

I want to succeed as bad as I want to breathe.

heej,har nyss gjort min samlevnads uppgift som ska vara inne senast imorgon,duktigt va?;)
men iaf,kollade på nån tråkig musikal idag,de blev nästan slagsmål sååå ja. vi får väl en den allvarliga snacka imorgon. suuuuger bokstavligen. men men jag ska stanna hos min moder hela helgen,plugga plugga ;)
åkte av i söndags,landaade på hoften på en sten,fml typ,höften är inte bra än. red mindy igår igen de gick braaaa sen red jag magnum å han ramlade jag av fast sen gick de bra;)
moa är världens bästa vän,liksom hon kan märka igenom mitt sätt jag pratar med henne via sms hur jag mår,hon är verkligen en på miljonen,argh älskling jag avgudar dig:*
jag menar du är bäst,fortsätt så som du är,så lovar jag att du alltid kommer lyckas i livet,babe i love u♥