Bilder

Tänkte lägga upp mina bilder jag tog med paddan 
 

plugg!

heeej,sitter här och skriver på ett svenska uppsats som ska vara inne i veckans slut, barndomsminnen! men vi har fått våra paddor!
köpte nämligen min hästtransport igår!, väldigt mycket att göra men bättre än inget iaf!
 
 
 

freeeeedag bitcheeeez

har so just nu, , pratar om nån töntig fest vi ska ha på fredag-.- men när jag slutar så ska jag vänta på bussen ett tag och sen ska jag hem och åka ut till hästen!


forever alone

heeeej! sittter här innw shälv i ridrummet, slutade nyss har haft svenska-filmen onskan i 2 timmar, väntar på jossan som är hos Pernilla och sen ska vi hem! kanske ska ibäg och rida sen men eftersom det har regnat får vi helt enkelt se! mår jätte bra just nu!


i trusted you.

heerj. sämsta dagen igår! så förbannat sviken av några personer. hur kunde dom? ! är glad att jag har josefin och malin♥♥♥ men iaf var å köpte garn till mina vantar förut, nuu ska jag snart äta och imorgon ska jag ut och rida:) förhoppningsvis träffar jag inte på henne! !!!








jag saknar dig.

heeej! har engelska nuu, näst sista lektion, har tråkig hk sen, ,uppsats-.-
trots den tragiska dagen känner jag mig glad!


maybe you shouldn't come back to me?

Heeej! det ör söndag idag och just nu lagar jag mat, red förut och det gick riktigt bra! ska rida imorgon med, har både ett matte prov och no prov på torsdag och fredag så ska nog plugga hela veckan. mindy kommer nog gå bra! :) hoppas jag


lördag babes!

Heeej! det är lördag babes! har varit åå stan pch köpt nya kläder och sen så har jag städat! sneeel pappas flicka jag är! mår jätte bra just nu! har bytt både matte och b-språk grupp! ridning imon, dressyr tror jag!:) men nu snart ska jag diska:) ska rida imorgon tänkte jag! :)


im so so so sorry

heej, ledsen att jag inte bloggat på länge..en iaf,jag mår så där! ska byta matte grupp plus engelska grupp idag lr matten är inte förän på torsdag men sen så är jag sjuuuk,jätte förkyld och har ont i halsen! jag ska nog iaf ut och iaf longera mindy och jag inte orkar rida:) ska färga håret sen också!:) men men nu ska jag fixa mig! skolan!! vissa dagar känner jag mig faktiskt krossad pågrund av klass omplaceringarna men vissa dagar älskar jag det!:)