pluggar..

hej. sitter här och pluggar på biologin. fast har prov om typ 2 veckor hehe...
det är fest ikväll men är så förbannat trött att allt jag vill är att sova hehe



lööööördag!

heeej! har nyss ätit frukost så nu ska jag byta om och åka till hästarna, tänkte rida en lång runda idag! sen senare äre fest hos min bror! hela släkten kommer:)



hos brosan!

sitter hos brosan och väntar på honom å hans kompisar! :) vi ska äta mär dom kommer och sen ska jag och mamma ha myskväll!;)
tvättade min moppe förut.





i know you care.

heeej. sitter här på svenskan och läser ondskan med beeestie! ska ha mys kväll med mamma, men hoppas jag kan glömma en viss person ikväll! haha




jag vill för alltid vara en idiot



heej! sitter här spränger mina hörlurar med legenden. börjar 11.05 och just nu har jah ingenting att göra! :( jag slutar 15.30 men klagar inte gör det är så kort idag. men jag myser med båda katterna, ska sminka mig och så sen, duschade typ för en timme sen! :)

hemkunskap

hweej sitter här å väntar på att mitt bröd, har brödprov å sen slutar jag men ska typ stanna här tills 16.45 då jah ska ha utv-samtal!:(
åkte buss in idag men tror jag tar moppen in imon!

Aug. 27, 2013


love will remember you.

usch, hemsk dag idag. pippi. jordens finaste ponny fick idag somna in. vi alla är väldigt och vi ber för henne. vi alla hoppas att hon har det bra nu.
men annars har dagen varit bra!

Behaving like a monster sometimes,

HEEEJ. idag började ju skolan! dagen blev.. perfekt! är glad att jag har världens bästa vänner! jag har tagit upp min kontakt med en kompis som jag slutade snacka med i våras! han är allt bra han;) men ska nog smsa vidare med Cajsa och sen gå å lägga mig! är sjukt trött idag!
 
 

lyssnar på Selena Gomez love will remember,påminner så mycket om han. byyyye.

i don´t need this life.

heeej. sitter här å drar ut på tiden. måste städa för j kommer idag och sover, haha äntligen! men iaf, sen ska jag in till stan å handla lite mat¨
vet inte riktigt vad jag känner just nu, skolan börjar på måndag och ja. dom har särat på våran underbara klass. det kommer kännas tomt. tomt. är jag ledsen? besviken? arg? lättad? vi får väl hoppas att det funkar, vill bara ha tillbaka min klass. världens bästa klass.
 

i though that i could smile me through it .

jag har nyss duschat,imon bär de av mot taxinge ;)
funny funny ;)
nej men jag ska verkligen njuta av dessa sista dagar innan skolan börjar! jag ska till farmor på fredag också! j kommer å sover på lördag så ja! spränger mina hörlurar med the script! älskar deras låtar! jag ska träffa besstie med!
hästen går hur bra som helst! men skulle vilja pröva hoppa med henne!:)


Somebody To Die For

heej. har nyss bakat lite och snart kommer väl mamma hem å då tänkte jag åka iväg å rida,om de in börjar regna. men nu är jag hemma från pappa,om en vecka börjar skolan! är väldigt taggad!
men nu ska jag nog läggs mig åtitta på tv. har väldigt ont i hvuvudet idag så):

I couldn't have been more wrong,

 
Som sagt. Suger på att blogga! Men äe hos pappa just nu. Har nyss ätit och ska nu diska *suck* lyssnar på håkan Hellström just nu! Läser mycket och bara ligger i sängen x)
Jag ska nog diska nu...tyvärr. hoppas nån hör av sig!

love will remember us.

jaaa,ser ju att de går så där med bloggningen ,ska försöka förbättra mig! men iaf tänkte åka ut till hästen snart! spola av hennes padd plus schabrak å rida med det blåa schabraket !:)
sen ska jag nog rida !:)
fast väntar kanske en timme lr något,det är fortfarande ganska varmt!:)
va på rix fm festival igår, träffade några saknade vänner,så ja!:)
föropningsvis kanske jag hinner åka ner till moa innan sommaren är slut,men de ska bli en överraskning,hihi ;)
ska nog äta nu så :)